May

Sayın velilerimiz, linke tıklayarak Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketini doldurabilirsiniz.

VELİ RİBA

Nis

Sağlık; ruhen, bedenen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanımlanmaktadır. 7-13 Nisan Dünya Sağlık Günü kapsamında da sağlıkla ilişkili tema farklı yönleriyle işlenmekte ve dünya çapında o konuda farkındalık yaratılması hedeflenmektedir. Okulumuzda öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve ilk yardım konulu bilgilendirme eğitimi verilmiştir.

Nis

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşımızı etkili ve düzgün okuyan 9-C1 sınıfı öğrencimiz Ramazan Umut ÇUNKUŞ'a hediyesi Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından verildi.

Nis

Ulusal egemenliğimizin teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kapsamında Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ öğrencilerle soru cevap etkinliği yaptı. Soruları doğru yanıtlayan öğrencilere ödülleri verildi.

Nis

Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” kutluyorum.

İbrahim Ertan AKTAŞ

Nis

Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerleri Tanıma özel hedefi kapsamında okul rehberlik servisi tarafından hazırlanan rehberlik panomuz.

Nis

Çevre bilinci, iklim değişikliği konularında farkındalık kazandırmak, aynı zamanda atık yönetimi yapma yeterliliği kazandıran geri dönüşüm ile ilgili kuş evleri çalışmalarımız. Emeği geçen okul öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okuma alışkanlığını geliştirmek ve bilginin paylaşılmasını sağlamak amacıyla okulumuz bahçesinde kitap okuma etkinliği yapıldı. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri olarak Kütüphaneler Haftasını kutluyoruz. Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığına olan ilgilerinin daha da artmasını diliyoruz.

Kütüphaneler haftası vesilesiyle okulumuzda yazar öğrenci buluşması düzenledik. Eğitimci Yazar Yasemin Arman öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. "Şafak Söküyor" adlı kitabını yapı ve içerik bakımından öğrencilere anlattı. Okumanın ve yazmanın öneminden,  öykü şiir gibi türlerin hayatımızdaki yerinden,Türk dilinin zenginliğinden bahsetti. Ögrencilerle soru cevap etkinliği de yapılarak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zeynep Koyuncu ve Tarih Öğretmeni Derya Pirbudak'ın da destekleriyle verimli bir söyleşi ortaya koydu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü dolayısıyla öğrencilerimize Çanakkale 1915 filmi izletildi.

Kütüphaneler, okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirip, fikir, düşünce ve bilgi ürünlerinin kişiler arasında paylaşılmasını sağlayarak, kültür mirasının geleceğe aktarılmasına katkı sunmaktadır. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Özlem Karaca eşliğinde Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da artmasını temenni ediyoruz.

''Bu yıl 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin kaçıncı yıldönümüdür?

Denizli Çanakkale Savaşı'nda kaç şehit verdi?

Seyit Onbaşı'nın taşıdığı merminin ağırlığı ne kadardı?''

soruları sorulmuştur. Bu sorulara doğru yanıt veren 9A5 sınıfı öğrencimiz Alican ÇETİN  Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından ödülllendirildi.

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası ziyareti kapsamında öğretmenlerimizden Özlem Karaca ve Zehra Özdemir'in Denizli Huzurevinde kalan yaşlılarımızın yapmış olduğu el emeği ürünlerinden alarak devamını getirmeleri temennilerin de bulunuldu.